Video od 4 milijuna pregleda: Mama kćeri šišala šiške, curica se pomaknula

MAMA Alexandra Cunningham svojoj mlađoj kćeri Betty željela je na brzinu ošišati šiške, ali nije baš prošlo kao što je zamislila. Na TikToku je objavila urnebesni video u kojem objašnjava što se točno dogodilo.

"Upravo sam ošišala Betty i ne znam trebam li se smijati ili plakati. Pomaknula se, a ja sam izgubila nadzor nad onim što sam radila. Previše sam joj ošišala šiške'', objasnila je Alexandra, jedva se suzdržavajući od smijeha zbog nastale situacije. Zatim je pokazala kako njezina kći izgleda nakon nesretnog šišanja.

@thisfamilytree how bad is it actually? #momsoftiktok #momlife #comedy #satire #momtok #toddlermom #momcomedy #mommylife ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

''Obećavam da ću joj platiti terapiju kad bude starija. Je li uistinu toliko loše?'' napisala je Aleksandra uz video koji je u rekordnom vremenu skupio 4.5 milijuna pregleda. Ljudi su se brzo izjasnili o urnebesnoj situaciji, a jedan je tata napisao: "Nisam očekivao da će biti toliko loše, ali stvarno jest. Jadna Betty.''

Međutim, bilo je i onih roditelja koji u potpunosti suosjećaju s Alexandrom jer se isto dogodilo i njima.

''Napravila sam istu stvar kad sam tijekom karantene pokušala svojoj 6-godišnjoj kćeri skratiti šiške. Ispalo je strašno, na kraju sam rekla da se ošišala sama jer mi je bilo previše neugodno objašnjavati zašto tako izgleda'', napisala joj je jedna mama.

Pročitajte više