Zaboravila kremu za sunčanje pa je druga mama iznenadila svojim postupkom

SVIMA se dogodilo da izađu s djecom i zaborave čistu pelenu, maramice, bočicu vode ili neku drugu potrepštinu za dijete. No rijetki će prići potpunom strancu i zamoliti ga za pomoć.

Mama iz Wisconsina Shelby Beck ovog je tjedna bila s kćeri u parku kad joj je prišla jedna mama i zamolila za uslugu.

"Sram me uopće pitati, ali imate li možda kremu za sunčanje koju bismo mogli iskoristiti?" upitala ju je posramljena što je mogla zaboraviti takvu stvar.

Beck se na Facebooku odlučila obratiti svim mamama, bilo onima koje trebaju pomoć ili koje je mogu ponuditi.

"Drage mame, molim vas, pitajte me imam li kremu sa zaštitnim faktorom, vlažne maramice, pelene ili grickalice. Pitajte me može li vaše dijete sjesti pokraj mojeg i igrati se dok vi ne nahranite bebu. Dajte mi mobitel i zamolite da vas fotografiram s bebama, svi znamo da se mame ne nalaze na dovoljno fotografija. Pitajte za pomoć. Pitajte za ljubav. Pitajte za bilo što", napisala je pa apelirala na mame koje ju ne poznaju da joj slobodno pristupe.

"Nije jednostavno biti odgovoran za malo ljudsko biće, ali lakše je ako pomognemo jedna drugoj. Zajedno smo u ovome", zaključila je svoju objavu koja je oduševila ljude pa je dosad podijeljena više od 263 tisuća puta.

Pročitajte više