Zaustavite nagađanja: Meghan Markle i princ Harry slučajno otkrili spol djeteta?

Foto: EPA-EFE

NJIHOVI prijatelji su prvi doznali vijest koju obožavatelji pokušavaju otkriti već mjesecima.

Barem ako je vjerovati britanskim portalima koji prenose kako su Meghan Markle i princ Harry svojim prijateljima otkrili stiže li u kraljevsku obitelj još jedna djevojčica ili dječak.

Prvo je lanac kladionica Paddy Power obustavio klađenje na spol djeteta nakon vala oklada da par očekuje djevojčicu. Već tada se činilo da je jasno kao dan da stiže curica. No stvari nisu ispale baš toliko jednostavne...

Na darivanju djeteta o kojem već danima priča cijeli svijet, bivša kolegica Meghan Markle sasvim je slučajno (navodno) otkrila spol kraljevske bebe. Svega dan poslije procurile su snimke s proslave koje su i to nagađanje opovrgnule.

Ipak, sve to možete zaboraviti jer je sada nepoznati izvor za Us Weekly otkrio detalje i ispričao kako su sami Meghan i Harry, potpuno nesvjesno, otkrili da stiže - dječak! Navodno je upravo na spomenutoj proslavi vojvotkinja od Sussexa u tajnosti ispričala prijateljima da će roditi sina, a sličnu stvar je napravio i princ Harry. Naime, on je još prije nekoliko mjeseci prilikom jedne od kraljevskih turneja izjavio kako se "nadao" da će postati tata jedne djevojčice. Upravo zato što je to izjavio u prošlom vremenu mnogi su zaključili kako je to potvrda da stiže dječak.

Pročitajte više