Dečki otkrivaju: Ovo su tipovi žena koje izbjegavaju

Foto: PopGloss

IAKO postoje tipovi muškaraca koje treba izbjegavati u širokom luku, postoje i takve žene.

Dečki su sastavili popis upravo takvih tipova žena.

1. Pametnjakovićka
 
Ono što muškarci vole su žene koje imaju svoje mišljenje i s kojima mogu raspravljati o bilo kojoj temi. No, žena koja gotovo da i ne sluša što ona druga strana ima za reć i čije su riječi poput otrova, prvi je tip na popisu koji bi vrlo rado željeli izbjeći. 
 
2. Sponzoruša
 
Muškarci su istaknuli kako nije problem potrošiti više novaca od partnerice te da im je to sasvim normalno. No, kad plaćanje kina, večera, cvijeća i slično postane plaćanje njezinih računa, isti ti muškarci daju petama vjetra.
 
3. Uvijek u pravu
 
Gospodična uvijek u pravu, koja zna apsolutno sve o apsolutnu svemu, još je jedan tip idealan isključivo za izbjegavanje. Što ih najviše smeta kod takvih? To što ne mogu biti opušteni i ono što zapravo jesu, jer znaju da će svako suprotno mišljenje od njenog skupo platiti.
 
4. Psiho
 
Kako postoji tip muškarca koji "volim te" izgovara na pet različitih telefonskih brojeva, tako postoji tip žena koje takve izljeve ljubavi izgovaraju pet puta dnevno, ali na isti telefonski broj. Uz to, ona želi znati gdje ste, s kim, dokad ćete bit itd. A sve što muškarci žele znati o jednoj takvoj je kad će ih napokon ostaviti na miru.

5. "Rebound"
 
Jači spol ovaj je tip naveo i kao najopasniji, zbog načina na koji zavodi. Smatraju da je takvu ženu najteže otkriti, a već u sljedećem trenu ona ima sposobnost uvjeriti da se radi o savršenoj vezi. No, istina je da je tražila nekoga tko će barem malo pomoći da preboli frajera koji joj je nedavno slomio srce, dok se s njim ne pomiri ili ne nađe novog. Od takve, upozoravaju, najprije bi pobjegli, dok ne bude prekasno.