Dvije greške koje ne smiješ napraviti s muškarcima

ČINI se kako su veze puno kompliciranije u zadnje vrijeme, jer svaki stručnjak za odnose ima listu novih stvari koje štete vezi. Bob Grant, stručnjak za veze koji pomaže ženama diljem svijeta da pronađu muškarca kakvog zaslužuju, napominje kako se ovih grešaka moraš kloniti, ako želiš imati dobru vezu:

1. Pronalazak isprika

Ženama je urođen osjećaj da moraju štititi svog muškarca, što se vrlo često može vrlo negativno odraziti na vezu. Često se boje da će izgubiti tipa ako ga opominju zbog njegovog lošeg ponašanja, ali upravo je suprotno: Ako ga ne opominju, on će izgubiti poštovanje prema njima. Pokušaj da djeluješ tolerantno tako će te svrstati među žene koje nemaju vlastito mišljenje, što nikako nije dobro za vezu.

2. Preuranjeno iskazivanje osjećaja


Žene često zaboravljaju da muškarci ne osjećaju jednako često i jednako intenzivno kao one. Muškarci imaju osjećaje, ali oni su impulzivnije naravi, poput onih koje osjećaju na sportskim događajima ili onih koji se javljaju kada žele seks. Zbog toga će žena koja pre rano iskaže svoje osjećaje djelovati zastrašujuće. Ako se želi stvarno uvući pod kožu muškarcu, žena mora biti svjesna jedne stvari: Muškarci se zbližavaju prelaženjem prepreka, što znači da žena mora biti barem malo nedostupna ako želi zadržati njegovu pažnju. Što mu sporije daješ do znanja kako se osjećaš, to će on osjećati veći izazov, i htjeti će ti biti bliže.