Face s plaže: Jednom fit paru poklanjamo seksi badić i kupaće Aleksandra Žarevca!

Foto: Shutterstock, Press Foto, Ilustracija Index

TI I TVOJ dečko ili najbolji frend mjesecima se mučite u teretani, odlazite na trčanje, pazite na prehranu i sada ste napokon postigli figuru iz snova?

Taj trud vrijedi nagraditi, a tu uskače Index Rouge koji će jednom paru pokloniti vrijedan poklon koji je stigao vruće s modne piste!

Radi se o badiću i kupaćim gaćama iz najnovije cruise kolekcije hvaljenog hrvatskog dizajnera Aleksandra Žarevca, o čijoj se reviji još danima pričalo.  Aleksandar je osvojio publiku seksi krojevima i zanimljivim linijama koje će savršeno pristajati curama koje su se za ljeto dobro pripremile!



Što dobivaju naše Face s plaže?

Djevojka će osvojiti atraktivan izrezani crno - bijeli badić (gore), a njezin frajer - crne kupaće gaće u stilu bokserica (na slici)! Super, zar ne?



Pravila:

1. Sve što trebate napraviti je na adresu rouge@index.hr poslati fotku na kojoj ste ti i tvoj "fit partner" (možete se fotkati u teretani, doma, na plaži, u prirodi...), naznačiti svoje i njegove podatke (ime prezime, datum rođenja, adresa, kontakt telefon) te napisati kako ste zajedno postigli savršenu formu i zašto baš vi zaslužujete naziv "Faca s plaže"!

2. Prijave traju od petka 28.06.2013. do kraja utorka 02.07.2013.

3. Pobjednike proglašavamo u srijedu 03.07.2013., točno u podne!

4. O pobjednicima odlučuje Aleksandar Žarevac i tim Index Rougea.

5. Prijavljeni čitatelji pristaju da se njihove fotke objave na portalu Index.hr

Sretno!