Jesi li previše ljubomorna?

Foto: Guess

LJUBOMORA je znak da nam je stalo do nekoga, barem tako kažu, a iako je u vezi potrebna ona mala doza ljubomore kako bi stvari bile zanimljivije, često je ima puno previše. Ako si previše ljubomorna, prepoznati ćeš se u nekim od ovih stvari:

Panično gledaš u njegov mobitel

Svaka poruka, svaki poziv, svaki put kada pogleda u ekran svog mobitela za tebe predstavlja stres i imaš osjećaj da nešto skriva od tebe. Ovakvo paranoično ponašanje nikome ne koristi.

Uzrujava te njegova komunikacija na društvenim mrežama

Ako se dopisuje s curama i šalje signale da nije zauzet, trebaš se brinuti, ali ako je riječ o nevinoj komunikaciji sa frendovima i frendicama, a ti mu svejedno visiš za vratom, u njemu će se razviti osjećaj da mora skrivati i to, pa će stvari biti puno gore.

Uhodiš ga

Želiš da ti javi svoju točnu lokaciju, a često i provjeravaš kamo ide kada ti kaže da ide na kavu? Čak i ako ga uhvatiš da je lagao, on te uvijek može optužiti da si luda jer ga slijediš. Ako toliko ne vjeruješ svom dečku, uhođenje neće riješiti problem.

Bojiš se novih ljudi


Upoznavanje novih ljudi za sretne parove je uvijek zabavno, ali ako je netko u vezi ljubomoran, svaka nova osoba koju upoznate za bit će potencijalna prijetnja. Naravno da se ponekad dogodi da se cura koju upoznaš pokušava upucavati tvome dečku, ali to opet, za to nije kriv tvoj dečko već ta cura.

Njuškaš

Njegov novčanik, mobitel i email pretinac su najzanimljivije mjesto na svijetu za tebe. Njuškanje nikada nije dobro, a čak i ako ne pronađeš ništa, sumnjati ćeš da je jednostavno pobrisao dokaze.