Pravila za spojeve: Dobra, loša i besmislena

Pravila za spojeve: Dobra, loša i besmislena

Foto: Damyller

ŠTO se tiče spojeva, stara pravila zabranjivala su ženama dvije stvari – da pozovu muškarca na spoj ili da mu odmah nakon prvog uskoče u krevet. No, danas govorimo o sasvim novim pravilima, koja prije svega možemo pripisati razvoju tehnologije.

Tko je devedesetih znao da će jednog dana postojati Facebook? Tek je krajem 1992. poslana prva sms poruka. No, danas gotovo sve ide preko društvenih mreža, posebno ljubavni počeci, jer je tako lakše. Iz tog je razloga britanski časopis Glamour u broju za ožujak, naveo četiri  nova pravila te pitao muške čitatelje što misle o njima. Evo što su saznali.

1. Ne odgovaraj na poruke poslane nakon ponoći

To je poziv za seks i vjerojatno je takvu poruku poslao na još deset brojeva. Ni točno ni netočno. Polovica čitatelja smatra da tako ostavljamo dojam da smo za njih dostupne bilo kada, a druga polovica da znaju dosta parova koji su tako počeli bez ikakvih predrasuda.

2. Pričekaj neko vrijeme prije nego mu odgovoriš na poruku ili e-mail


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Muškarci ovo pravilo smatraju totalnom glupošću. Smatraju da to ne zaslužuju, jer i tako neće pomisliti ništa loše ako brzo odgovorimo.

3. Nikad nemoj prva poslati zahtjev za prijateljstvo


Istina, jer im time jasno dajemo do znanja da smo zainteresirane i tako im uništavamo osjećaj da su oni ti koji osvajaju i koji se trebaju potruditi.

4. On mora tebe nazvati nakon prvog spoja

Neki muškarci kažu da ako se ne jave prvi, da je to jasan znak da nisu zainteresirani. Drugi pak otkrivaju da to ne mora nužno biti tako, jer su ponekad jednako sramežljivi kao žene.
Što vi mislite? Trebaju li nam takva pravila ili se trebamo voditi vlastitim osjećajima?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara