Jesi li u vezi s frajerom koji je još uvijek klinac?

KAŽU da je dobro zadržati dijete u sebi, ali postoji razlika između tipa koji se za zabavljati i tipa koji je jednostavno još uvijek malo dijete. Veza s takvim tipom može biti jako naporna: Ako odbija odrasti, vjerojatno s njime ne možeš izaći na kraj, baš kao s malim djetetom. Ovo su neki od znakova da je tvoj dečko još uvijek poprilično nezreo:

1. Živi s cimerima i nakon tridesete

Cimeri su praktični, jer snižavaju udio za stanarinu i rade dobro društvo. Ipak, s vremenom postaju prilično nepraktični: Tijekom seksa morate paziti da ne budete previše glasni, ako spavaš kod njega, moraš se obući kada ideš do WC-a, a nered koji zajedno rade je stvarno nepodnošljiv. Tridesete su pravo vrijeme da se odcijepi od cimera i započne život ili sam, ili u kombinaciji s tobom. Sve ostalo je samo znak da mu odgovara pomalo nezreo način života.

2. Mamin sin je


Tu i tamo opere veš, ne zna kuhati, a peglanje mu je stran pojam? Ako je tip navikao da mu sve radi mama, imat ćeš velikih problema s njim. Svaki put kada ćeš ga zamoliti da nešto napravi, osjećati će se napadnutim, a mamica će jedva dočekati da stane na stranu svog sina. Ovaj je problem moguće riješiti, ali zahtjeva puno strpljenja, čelične živce i dosta vremena.

3. Nema plan


Njegov plan za život sastoji se od rasporeda ispijanja pive u kvartovskom bircu nakon posjeta kladionici? Tipovi kojima fali ambicije jako su naporni u vezi, pogotovo ako ti želiš nešto napraviti u životu. Ne kažemo da mora imati detaljan plan kako će postati vrhunski manager u nekoj firmi, ali nekakav plan ipak mora imati.

4. Vikend mu služi samo za opijanje

Jasno nam je da tipovi obožavaju izlaske, a iako ponekad djeluje drugačije, obožavaju ih i žene. Razlika je u tome što žena s vremenom drugačije slaže prioritete, pa tako opijanje subotom navečer postaje puno manje bitno od nekih drugih stvari. Pravi muškarci se također prilagođavaju i smanjuju tempo izlazaka, dok oni djetinjasti nastavljaju kao da nemaju drugih obaveza.