Lijeni ste u ljubavi? I za to postoji aplikacija!

Foto: Bebe

APLIKACIJE za vremensku prognozu, pronalazak najbliže trgovine ili dijeljenje slika više nisu dovoljne u svijetu korisnika pametnih telefona: Na red je došla i aplikacija koja vam pomaže da održite ljubav na razini.

Kako se u ljubavi svi s vremenom ulijenimo, tvorci aplikacije Kahnoodle su se dosjetili odličnog načina za održavanje nježnosti. Nedostatak seksa, zapuštanje ili sve manje lijepih gesta uz ovu aplikaciju postaju prošlost: Ova aplikacija ljubav pretvara u igru. Oba partnera moraju skinuti aplikaciju i povezati račune, nakon čega si međusobno šalju pohvale ako naprave nešto lijepo. Svaka lijepa gesta puni ljubavni metar, a ako je njegova razina preniska, aplikacija sama šalje obavijest i predlaže neku lijepu gestu.

Uz ljubavni metar, aplikacija ima i kupone, koje osoba može zamijeniti za vruću noć kada god to poželi. Kuponi uključuju seks, zajedničko tuširanje, gledanje televizije na kauču - ovisno o tome što želite, možete koristiti različite kupone, a kreativni parovi mogu izmišljati i svoje kupone.
Kako bi se u potpunosti spriječila lijenost, nakon što osoba iskoristi kupon, partner ima tjedan dana da ispuni zahtjev, što mu donosi bodove.

Ovo je odličan način da se ponovno zbližite u vezi, a ženama omogućuje još jednu skrivenu korist: Možemo prigovarati dečku da ne provodi dovoljno vremena s nama bez da to izgleda kao da stvarno prigovaramo.