Božić s njegovima: Pravila na koja moraš paziti

Foto: Banana Republic

BOŽIĆ je stresno vrijeme, pokloni nas ponekad izluđuju, a ako u sve to još ubaciš i prvi Božić s njegovim roditeljima, mogla bi lako ostati bez živaca. Prije nego što počneš paničariti, upoznaj se s pravilima Božića kod njegovih:

Pazi što stavljaš na sebe

Možda vam je teško zamisliti, ali neke će djevojke doći u seksi haljinici koja ne skriva baš puno iako idu na ručak kod majke svoga dečka. Ne kažemo da se moraš obući kao časna sestra, ali neka pravila moraju postojati.

Pazi što (i koliko) piješ


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nervoza za stolom lako se da ublažiti čašicom vina, ali jedna za drugom, uz neku rakijicu poslije jela, može te pretvoriti u pijanu ženu koja umjesto svog dečka, ispod stola nogom pipka njegovog oca. Kako se ne bi sa mukom sjećala prvog Božića s njegovima, radije smanji unos alkohola.

Donesi poklon

Jasno je da nećeš kupovati velike poklone roditeljima svog dečka, ali ipak se ne smiješ pojaviti praznih ruku. Ako ih ne poznaješ baš dobro, uvijek možeš donijeti neku lijepu biljku njegovoj mami, i bocu vina tati.

Točka na i


Ako ih stvarno želiš impresionirati, donesi pladanj kolača koje si ispekla (ili kupila u slastičarni i rekla da si sama ispekla). Roditelji će biti oduševljeni tvojom snalažljivosti u kuhinji, a ni dečko neće ostati ravnodušan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara