Romansa u uredu? Evo kako da potraje!

Foto: Screenshot Youtube

URED može postati jako zanimljivo mjesto, ako pronađeš frajera koji će ti ispuniti radno vrijeme. Romanse u uredu su nešto što mnogi šefovi zabranjuju, ali ipak, redovito se događaju. Ako si započela romansu s kolegom, ovo će ti pomoći da se cijela stvar i održi.
 
Budite normalni
 
Znamo, najradije bi cijelo vrijeme provodila za radnim stolom svog novog dečka, ali to niti je zdravo, niti normalno. Ponašaj se kao da radite na različitim mjestima, tj. onako kako bi se ponašala da dečko nije udaljen nekoliko stolova od tebe. Viđajte se na pauzi, ali nemoj iskorištavati situaciju i stalno biti pored njega, jer su velike šanse da ćete se brzo zasititi .
 
Ostavite dramu pred vratima
 
Ako se svađate, nemojte to donositi na radno mjesto. To nije profesionalno, a kolege očekuju da će na radnom mjestu moći raditi normalno, bez sapunice koja se odvija u uredu. Drama je nešto čemu nema mjesta na radnom mjestu, barem ne drama povezana s činjenicom da ste vi u vezi.
 
Utvrdite pravila
 
Ako si mu nadređena, to može stvoriti određene probleme, a isto vrijedi i ako je on tebi nadređen. Igre moći su uvijek prisutne i u vezi i na radnom mjestu, a na vama je da se dogovorite da se nećete nadmetati. Ako si nadređena svom dečku, moraš postaviti jasne granice i dati mu do znanja da ste na poslu profesionalci.
 
Držite se rezervirano
 
Možda bi vama bilo sasvim ugodno provesti cijeli radni dan držeći se za ruku, ali kolegama vjerojatno baš i ne bi. Naravno da se nećete ignorirati za vrijeme radnog vremena, ali pametno je držati distancu i ne konstantno iskazivati ljubav. To radite kad izađete iz ureda.