Test za svaku vezu: Noć u klubu

PAROVI koji izlaze zajedno, dulje ostaju zajedno, barem tako kažu. Iako bi neki dečki radije ostali doma nego poveli svoju curu u klub, zajednički izlasci mogu biti jako korisni. Na početku će vjerojatno biti stresno, ali kada se naviknete, nećete moći zamisliti izlazak odvojeno.

Ne očekuj previše

Očekivanja mogu biti tvoj najgori neprijatelj: Ako očekuješ da će vam biti odlično, razočarati ćeš se, a ako previše analiziraš svaki segment izlaska, nitko se neće zabaviti. Možda te brine da će plesati s nekom drugom curom, možda misliš da klub nije pravo mjesto za razvijanje vašeg odnosa, ali što god te mučilo, pokušaj se smiriti i ne raditi dramu oko stvari koje se još nisu dogodile.

Povedi ekipu

Ako sami izađete u klub, nećete se baš dobro zabaviti. Sami možete biti i doma, a za dobar provod vam trebaju prijatelji. Pozovi svoje cure, on neka pozove svoje dečke, i dobar provod je zagarantiran. Osim što ćete se zbližiti kao par, zbližavanje vaših prijatelja isto jako pozitivno utječe na vašu vezu.

Imajte povjerenja jedno u drugo


Njemu će vjerojatno uletjeti neka cura, tebi će sigurno uletavati frajeri, a ovakve situacije su potencijalna katastrofa za izlazak. Muškarci znaju biti jako posesivni i zaštitnički nastrojeni kada vide da im se oko cure mota drugi tip, a ni žene nisu ništa bolje. Naravno da možete računati jedno na drugo ako vas netko gnjavi, ali ako je riječ o nevinom razgovoru, imajte povjerenja jedno u drugo i nemojte dozvoliti da vam drugi ljudi pokvare izlazak.

Uredi se

Dečko će ti vjerojatno prigovoriti da ti je haljina prekratka, ali to je jednostavno njegov način da ti da do znanja da mu nije svejedno ako te drugi tipovi gledaju. Uostalom, jednom kad shvati da si, iako svi sline za tobom, samo njegova, ego će mu se toliko nahraniti da će biti ponosan što si sređena. Naravno, postoji granica između seksi cure i cure koja djeluje kao striptizeta, ali vjerujemo da ju jako dobro znaš.