Upoznavanje njegovih roditelja: Neka važna pravila

Foto: Screenshot Youtube

AKO te želi upoznati sa roditeljima, znači da mu je stalo do tebe, a za tebe to znači dvije stvari: puno srce jer znaš da si mu važna i koljena koja klecaju, jer znaš da je prvi susret sa njegovima recept za potencijalnu katastrofu. Neće te prestati voljeti ako ne impresioniraš njegovu majku, ali bolje je da skupiš ekstra bodove. Evo i kako.
 
Donesi cvijeće njegovoj mami
 
I to ne ono u buketu - donesi joj živi cvijet u loncu. Tako će te se sjetiti svaki put kada zalijeva taj isti cvijet i velike su šanse da će to sjećanje biti pozitivno. To ne mora biti neki raskošan cvijet - dovoljne su i ciklame i sigurno ćeš ju osvojiti.
 
Boca vina za tatu
 
Reakcija će biti: "Fina mala" - garantirano. Boca vina je uvijek dobar poklon, osim ako ti je dečko mjesecima pričao da mu je tata nekoć bio alkoholičar. Ako nije, sigurno ćeš skupiti dodatne bodove.

Komplimenti kuharici
 
Ako je vaš prvi susret obiteljski ručak, potrudi se pohvaliti njezin recept. Ako u jelu primijetiš neki specifičan okus, definitivno ga izdvoji i pohvali kao odličan dodatak koji baš fali tvojem receptu. Nikako nemoj uspoređivati pitu svoje bake sa pitom koju je napravila njegova mama, jer je to teritorij u koji je pametnije ne ulaziti.
 
Prste k sebi
 
Znamo da vjerojatno želiš plaziti po svom dečku, ali obuzdaj se! Njegova mama ne mora vidjeti kako izgledaju vaše seanse maženja, a ako ih vidi, možda će misliti da nisi baš pretjerano dobro odgojena. Ne moraš ignorirati dečka tijekom cijelog posjeta, ali nemoj baš ni visiti po njemu.
 
Traži recept
 
Najbolji mogući kompliment koji možeš dati njegovoj mami je tražiti ju recept kolača koji je poslužila. Obavezno napomeni da ćeš ga probati ispeći za njenog dragog sina i naglasi da si svjesna da neće biti savršen kao njezin. Ovim trikom ćeš joj se toliko uvući u kožu da će istog trena početi pitati za unuke.