Valentinovo: Kako ga slaviti svaki dan?

Foto: Passionata

OPET stiže - nekima najdraži blagdan, nekima hrpa gluposti kojima firme tjeraju ljude da troše novac koji nemaju. Valentinovo je iz blagdana koji promovira romantiku postalo blagdan koji često iritira, a iako se forma promijenila, poanta je ostala ista. Umjesto da čekamo taj jedan dan u godini kada smo zaljubljeni jer tako piše na kalendaru, evo kako taj osjećaj imati tijekom cijele godine:

Ostavljajte si porukice

Ne na mobitelu, nego po stanu. Sakrij papirić sa slatkom porukom u ladicu, pa neka ju on pronađe kada ju otvori. Iznenadit će se, a i ti ćeš se ako si zaboravila na nju. Samo nemoj ostavljati poruke u ladicama sa sredstvima za čišćenje, jer bi se mogla načekati.

Zamijenite seks razgovorom


Ne svaku noć, i ne prečesto - ne promoviramo apstinenciju. Ali tu i tamo, ostanite u krevetu, zagrljeni, i pričajte kao likovi iz romantičnih filmova koji provedu cijelu noć u razgovoru. Uvijek možete saznati nešto što još niste znali.

Radite si usluge

Tu i tamo uzmi nešto što znaš da on mora napraviti i da mu je mrsko, i napravi to zbog njega. On će to jako cijeniti, vjerojatno i uzvratiti, a oboje ćete imati osjećaj uzajamnog poštovanja.

Budite romantični

Napiši mu pjesmicu, pošalji blesavu sliku dok je na poslu, ponašaj se onako kako bi se ponašala neka žena u romantičnoj komediji ako nemaš inspiracije. Većina nas priča protiv sladunjavim gesta, ali većina nas ih potajno želi.