Jesi li u normalnoj vezi?

Jesi li u normalnoj vezi?

Foto: Apart

SVATKO se od nas ponekad zapita je li naša veza normalna ili smo zapeli u nekoj koja je sasvim drugačija od svih drugih. Istina je da većina parova ima slične probleme, a oni ne znače da stvari nisu normalne, baš naprotiv, da jesu:

Fali ti romantike

Na početku možda i ne, ali s vremenom, svakome od nas počnu faliti male geste koje nam tope srce. Istina je da u svakoj vezi nedostaje romantike, a greška je u tome što vlastitu vezu uspoređujemo s onima iz filmova, što je sasvim nerealno.

Ne ljubite se u javnosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Barem ne kao prije. To je normalna pojava u svakoj duljoj vezi - jednostavno vam to više nije novo kao na početku, pa sukladno trajanju smanjujete javne iskaze ljubavi. To ne znači da se više ne volite kao prije, nego da se volite još više.

Moraš tražiti dobar seks

Nekome će se možda činiti da je davanje uputa partneru tijekom seksa loša stvar, ali nije - to samo znači da želiš najbolji mogući seks i da te nije sram to tražiti. U dobroj vezi uvijek treba inzistirati na onome što želimo - i to glasno.

Imaš fantazije


Koje uključuju drugu osobu. Svatko tko kaže da fantazira o svom partneru, ili laže, ili jednostavno nema mašte. Većina ljudi u seksualne fantazije uvodi strance, poznate glumce ili druge nedostižne ljude koje mogu imati samo u fantaziji. To nije ništa loše, riječ je samo o zdravom sanjarenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara