Beauty proizvodi koji će vas riješiti stresa

Foto: Instagram

UŽURBANOST, napetost i mnoštvo stresnih situacija za mnoge su, nažalost, postali svakodnevica. Uz posao, obitelj ili fakultet i brojne manje obaveze sa strane vrlo često zaboravimo misliti na sebe, svoje zdravlje i njegu svog tijela. Osim večernje anti-stres rutine koja će vas opustiti i dati vam energiju za sljedeći dan, potrebno je u vašu svakodnevnu rutinu uvesti i proizvode koji su namijenjeni rješavanju stresa i opuštanju umornog lica i tijela. 

1. Gel jastučići za područje ispod očiju

Osim što će vas riješiti estetski neprivlačnih podočnjaka, osvježit će vas i pripremiti vašu kožu za san i odmor. 

2. Osvježavajuća vodica za lice u spreju

Ovaj proizvod biste uvijek trebale nositi sa sobom kako biste u bilo kojem trenutku kada se budete osjećale umorno i izmoždeno mogle osvježiti lice i pružiti mu zdravi sjaj. 

3. Spužvica za tuširanje

Koliko god vam se ovo činilo banalnim, stručnjaci s područja njege kože ustanovili su kako je tuširanje sa spužvicom puno bolje za vašu kožu nego tuširanje bez nje jer potiče cirkulacije i blago odstranjuje mrtve stanice vaše kože na dnevnoj bazi. 

4. Maska za lice s noćnim djelovanjem

Na tržištu postoje brojne maske koje je potrebno nanijeti prije spavanja i ostaviti ih da djeluju tijekom noći. Rezultat je svježa, sjajna i zaglađena koža koja odaje dojam naspavanosti i odmornosti. 

5. Sprej za jastuk

Ovaj odličan lijek protiv nesanice možete napraviti i sami. Naime, dovoljno je u bočicu s raspršivačem uliti vodu te u nju dodati nekoliko kapi umirujućeg eteričnog ulja (npr. lavande). Zatim je potrebno navedenu smjesu prije spavanja pošpricati po jastuku kako bi vas taj blagi miris uspavao i pomogao vam da utonete u što čvršći san.