Let´s talk about sex: Jesam, kuja sam!

Foto: Saša Jurić, Ilustracija Index

MASTURBACIJA, depilacija, anorgazmija, bernardinac. Pročitaj riječi što brže možeš, razgovijetno i točno i ako nisi pogriješila shvatiti ćeš da imaš govorničke vještine. Reci tipu da si spavala s više od pet frajera, poševila se u wc-u, ljubila se s frendicom i uhvatila je za sisu, popušila bivšem u kinu, reci mu samo da jebeno uživaš u seksu i najdraži su ti višestruki orgazmi dok te uzima u guzu i shvatiti ćeš zašto su kujama posvetili pjesmu. Lako je zbrojiti dva i dva: frajer će uvijek biti frajer, a žena će uvijek biti i ostati kuja. 

Jesam, kuja sam. Kuja sam jer sam žena, da sam muško bila bih peder. Nazvala bih se kurvom međutim ne ševim se za pare, a ni sponzora nemam, stoga mislim da je prihvatljiviji naziv kuja ili čak možda bolje ekonomična kuja, jer ne naplaćujem seks. Kuja sam, jer volim kitu. Ako je ne volim onda sam gadljiva kuja, a ako je volim za vrijeme vožnje onda sam kuja avanturistica i sigurno bih mogla pušiti i dok skačem s padobranom. Kuja sam jer znam pravo ime stvari - kurac je kurac, a pička je pička,  a u skladu s tim felattio, taj erotičan i intimni seksualni čin ostaje samo pušenje kurca. Kuja sam ako nisam zainteresirana, a ako jesam onda sam laka kuja. Kuja sam, jer sama biram s kim ću. Kuja sam, jer kuje se u pravilu ševi, a one primaju. Kada želim voditi ljubav, onda sam sentimentalna kuja koja pretjeruje, jer vođenje ljubavi ne stoji nama kujama. Kuja sam, jer imam intimnu prošlost. 
 
Kuja sam, jer sam solo. Kuja sam jer se viđam s frajerom koji me naravno, samo ševi. Kuja sam, jer imam ozbiljnog dečka i tad sam kuja koja vara, a moj dečko me samo ševi. Kada prekinem s dečkom koji me samo ševi onda sam kuja koja ga je ostavila, prokleta bičarka. On je zapravo vjerojatno ostavio mene, jer ipak sam ja samo jedna obična kuja koju se samo ševi. Kuja sam kada ostavim frajera zbog drugog frajera i kuja sam ako ostavim frajera zbog sebe. Ako ga ostavim zbog druge žene onda sam jebena dajkača. Ako on ostavi mene što je gotovo uvijek slučaj, jer tko uopće misli sa mnom kujom za ozbiljno, onda sam potrošena kuja, ostavljena, jadna i sigurno nisam dobro pušila.
 
Kuja sam kada se poševim u mračnoj uličici Zagreba grada, kuja sam kada se poševim u king size krevetu, jer onda glumim damu. Ako ne želim seks onda sam kuja koja ne da. Kuja sam ako mu dam na prvom spoju, ako čekam mjesecima onda sam proračunata kuja koja se pravi fina. Kada ne dam svoju guzu onda mora da glumim ili sa mnom nešto nije u redu jer ga sve kuje vole primati u dupe. Kuje su pretežno noćni tipovi i izlaze s prijateljicama - kujama. Kuje se ševe u tri ujutro, a one koje to rade u podne kada nitko ne vidi i ne zna, one su prikrivene kuje. Prikrivene kuje izdajnice, koje ne love svoj plijen u praskozorje kao ostatak čopora. Kuje vole plesati, koketiraju i smiju se, obožavaju se i u pravilu se dive se same sebi. Pročitale su priručnik za podizanje samopouzdanja pa svaki dan nasmiješeno pozdrave svoj odraz u ogledalu. Kuju u klubu možeš lako prepoznati. Ona nekim čudom njiše tim bokovima što joj je priroda namijenila za rađanje djece i to uz ritam dobre mjuze  i zapravo simulira seks. Zašto? Zato jer je kuja.
 
Silikonske kuje, šampanjske kuje ili one s iskustvom što piju viski, svakakvih ima. U svakom slučaju, dobro je dok kuja pije, jer trijeznoj kuji treba poticaja za suhi martini s četiri masline, a za kuju nema većeg poticaja od otkopčanog šlica i spremnog alata. Koja kod bila, kuja sam, jer znam tko sam, što sam i koliko vrijedim. Jesam, kuja sam i to prije svega prvoklasna, jer sam najtraženija roba. Prilično lijena ljubavnica ali sa kvalifikacijama za pranje veša. I kuja sam, jer na kraju krajeva nosim bičarski crveni ruž.
 
Žena, majka, kraljica popušila je krivom. Drolja.