Tajna seksi tijela Katy Perry

LIJEPA pjevačica Katy Perry otkrila je za časopis Glamour tajnu svoje zavidne linije. Da bi izgledala besprijekorno u mikrominicama i kratkim hlačicama koje nosi na svojim nastupima, Katy naporno vježba i pazi što jede. Njezin trener kaže da su joj najvažnije vježbe za ruke, noge i trbuh. Katy baš ne voli vježbati pa je njezin trener za nju osmislio kratke programe od 25 minuta vježbanja na dan, a zaigrana pjevačica često umjesto klasičnih vježbi preskače uže.

Bez obzira na gomile lizalica i šećerne vate koja se pojavljuje u njezinim spotovima, Katy se hrani vrlo zdravo. Drži se plana prehrane koji se sastoji od pet malih obroka na dan (dva velika obroka i tri međuobroka). Pije puno vode i izbjegava zašećerene sokove, a na tanjuru joj se najčešće nalazi piletina i povrće. Disciplinirana ljepotica kaže da nikada ne jede ništa pohano i da najviše voli jesti tost s niskokaloričnim sirom, bobičasto voće i rezance od riže s povrćem.

Naravno, ponekad i ona malo skrene s puta pa je zato uvela jedan dan u tjednu u kojemu može jesti svoju omiljenu hranu, a vragolasta pjevačica priznaje i da tu i tamo voli popiti malo vina.