Bella Hadid predstavila svoj kozmetički brend i lansirala tri parfema

Foto: orebella.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BELLA HADID pridružila se mnogim slavnim osobama lansiranjem svog kozmetičkog brenda Ôrebella (izgovara se "aura-bella"). Brend je službeno predstavljen 30. travnja, a trenutačno u ponudi su tri parfema. Parfemi su bez alkohola i sadrže esencijalna ulja, što je bilo posebno važno Belli.

Tri mirisa

Linija uključuje tri mirisa: Window2Soul, Salted Muse i Blooming Fire, s fokusom na cvjetne, drvenaste i tropske note. Prema navodima WWD-a, cijene su 35, 72 i 100 dolara za bočice od 10, 50 i 100 ml, redom.

Parfemi će prvo biti lansirani na web stranici marke ovog četvrtka, a potom na web stranici Ulta Beauty 10. svibnja, te zatim u više od 1200 trgovina Ulta u SAD-u 12. svibnja. Za sada nije poznato hoće li parfemi biti dostupni i na tržištima izvan SAD-a. 

Ranije ove godine Bella je dala za naslutiti da brend stiže

Osim parfema, Hadid je također registrirala zaštitne znakove za širok spektar kozmetičkih proizvoda, što sugerira da bi u budućnosti moglo biti još proizvoda.

Bella je prvi put dala za naslutiti da će lansirati svoj kozmetički brend u veljači ove godine putem videa na Instagramu. Video je počeo s prikazom Bellina oka te zatim prešao na niz različitih prizora te je i prikazao bočice parfema. Na kraju, ime Ôrebella bljesnulo je preko ekrana. 

Pročitajte više