Koliko ovih grešaka radite? Bivši Appleov zaposlenik kaže da prestanete

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TYLER Morgan (@hitomidocameraroll) postao je popularan na TikToku zahvaljujući brojnim savjetima koje dijeli korisnicima iPhonea na temelju onoga što je naučio radeći za Apple. U svojem je nedavnom videu podijelio neke stvari koje je primijetio da mnogi korisnici iPhonea rade, a ne bi trebali.

"Molim vas da prestanete"

Za početak kaže kako ne trebate isključivati iPhone svaki dan jer su mobiteli dizajnirani tako da su gotovo uvijek uključeni, pa ga trebate isključiti i ponovno pokrenuti samo ako ne reagira ili se neke aplikacije ponašaju čudno.

Zbog pregrijavanja nemojte spavati s mobitelom pod jastukom ili na madracu. To je nešto na što Apple posebno upozorava u svojoj dokumentaciji o sigurnosti. Pregrijavanje također slabi bateriju. Pregrijava se i ako ga koristite dok se tuširate, što je Morganu posebno iritantno. "Ako to radite, molim vas da prestanete. Vlaga malo-pomalo ulazi u mobitel."

@hitomidocameraroll Do you shower with your phone? #apple #iPhone #tipsandtricks #iphonetips #iPhoneTricks #battery #tips #techtips #tech ♬ Cena Engraçada e Inusitada de 3 Minutos - HarmonicoHCO

Vraćajući se na problem zdravlja baterije, podsjeća ljude da pokušaju izbjeći punjenje do 100% ako mogu, jer to će produžiti životni vijek baterije. Neka baterija bude napunjena između 20 i 80%. Konačno, ako šaljete fotografije nekome u blizini tko također koristi iPhone, koristite AirDrop zato da vam se ne spreme na dvije lokacije i nepotrebno zauzimaju prostor.

"Zar ljudi doista posve gase mobitel?", "Napravila sam gotovo sve", "Punim mobitel preko noći. Mogu li ograničiti koliko se puni?", "Obožavam ovu maskicu", "Ja i moj iPhone 6S", "Ne gasim mobitel dok se ne počne čudno ponašati", glase neki od komentara ispod videa.

Pročitajte više