Jennifer Lawrence dokazuje da su mrežaste cipele idealne za proljeće

Foto: Profimedia/maison-alaia.com/bershka.com/stradivarius.com/zara.com/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JENNIFER Lawrence u posljednje vrijeme se ističe svojim street style izdanjima. Nedavno je viđena kako šeta ulicama New Yorka u super opuštenom izdanju savršenom za proljeće. Odjenula je klasičnu kombinaciju bijele majice i traperica, a sve je upotpunila žutom košuljom.

Dodala je crni kožni Celine remen i mrežaste cipele Alaïa - koje su njen omiljen dodatak. Mrežaste cipele su postale njen zaštitni znak, a već ih je nosila nekoliko puta tijekom ove i prošle godine.

Alaïa mrežaste balerinke, cijena je 690 eura

Mrežaste cipele su bile popularne i prošle sezone, ali izgleda da će biti hit i ove godine

Slijedeći njezin primjer, prijelazno odijevanje ne mora biti komplicirano - zapravo, samo trebate pronaći što vam odgovara. Za nju to znači miješanje premium dizajnerskih komada s casual odjećom, kao što su bijela majica i traperice. Kada pronađete savršenu kombinaciju, nema ništa loše u tome da je ponovite. 

Mrežaste cipele su bile popularne i prošle sezone, ali izgleda da će biti hit i ove godine. Ako vam se sviđa taj stil obuće, u nastavku smo izdvojili nekoliko komada iz high street ponude koje biste mogli razmotriti.

Mrežaste balerinke s kopčama, cijena je 19.99 eura
Mrežaste balerinke, cijena je 29.99 eura
Isprepletene balerinke, cijena je 27.95 eura
Mrežaste balerinke s kopčom, cijena je 45.99 eura

Pročitajte više