"Nosila bih ih posvuda": Ove New Balance tenisice ipak stižu u prodaju

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRIJE nekoliko dana pisali smo o navodno novoj verziji New Balance 1906R tenisica, čija se fotka pojavila na Instagramu. Izgledom su se razlikovale od uobičajene New Balance ponude, a osim fotografije modela, ništa drugo nije bilo otkriveno. Neki su komentirali da izgledaju kao "tenisice za bake", dok su drugi izrazili oduševljenje novim parom.

Ovu potonju skupinu obradovat će vijest da tenisice nisu prototip te da će biti dostupne za kupnju ove godine. Naime, New Balance ambasador Jack Harlow je na svom Instagram profilu potvrdio da će ove tenisice uskoro ugledati svjetlo dana.

Cvjetni print 

"Napokon sam napravio tenisice", napisao je Jack u objavi, podijelivši fotografiju novog New Balance 1906R modela. Tenisice krasi cvjetni print, kombinacija ružičastih i magenta nijansi te upečatljivi zeleni potplat.

Objava je u svega dva dana prikupila preko 140 tisuća lajkova i mnoštvo komentara. "Napravi tenisice za mene, a ne za moju baku, molim te", "Nisam siguran što da mislim o ovim tenisicama Jack", "Jao", "Izgledaju poput zavjesa moje bake, slatke su", "Slatke su", "Nosila bih ih posvuda", "Lude su", "Napokon", neki su od komentara. 

Jack Harlow postao je ambasador brenda 2022. 

Jack Harlow, 26-godišnji američki reper i pjevač, udružio se s New Balanceom početkom 2022. godine, kada ga je marka uvrstila na popis službenih ambasadora. Prve suradničke tenisice Jack Harlow x New Balance 1906R trebale bi ugledati svjetlo dana do jeseni 2024. godine, a cijena za sada nije poznata.

New Balance 1906 prvi je put predstavljen 2009. kao trkaći model tenisica, a osvježen je 2022. kao lifestyle model s dodatkom slova R u imenu. Novi model donosi retro izgled s modernim tehnologijama, poput ublažavanja udaraca N-ergy i potpore ABZORB.

Pročitajte više