Fantastični novi LEGO svemirski setovi odvode vas u daleke galaksije

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO STE mislili da su LEGO svemirski setovi ograničeni samo na Ratove zvijezda, vrijeme je da razmislite ponovno. LEGO je upravo predstavio dva uzbudljiva dodatka svojoj ponudi unoseći klasični šarm svemirskih setova u različite linije proizvoda.

U okviru LEGO Art kolekcije otkrivena je prekrasna rekreacija Mliječne staze, koja se sastoji od 3091 dijela. Ovaj set može se transformirati u technicolor spiralnu galaksiju, koju možete izložiti na zidu. Za one koji vole manje, ali i dalje detaljno iskustvo, tu je novi Artemis Launch System iz LEGO Icons serije, koji sadrži 3601 dio.

Ovaj set uključuje mobilni lansirni toranj, potporu za raketu i višestupanjsku raketu s dva pojačivača na kruto gorivo. Također, model sadrži malu rekreaciju svemirske letjelice ESA Orion, koja se može postaviti unutar rakete ili kao zasebna izložbena postava.

Ovi setovi bit će dostupni za kupnju od 18. svibnja. Cijena LEGO ikona NASA Artemis Launch System iznosi 259.99 eura, dok će LEGO Art Galaksija Mliječni put koštati 199.99 eura. Sada je pravo vrijeme za početak svemirske avanture s LEGO-ovim novim izvanrednim kreacijama.

Pročitajte više