H&M-ove "luksuzne" mokasinke od 33 eura izgledaju kao Miu Miu par od 900 eura

Foto: hm.com/farfetch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IZGLEDA da će mokasinke biti neizostavni komad obuće za 2024. godinu, a H&M je lansirao nekoliko modela koji izgledaju kao dizajnerski parovi od 890 eura, ali po znatno nižoj cijeni.

Ovaj švedski maloprodajni gigant, poznat po svojim trendi ponudama po povoljnim cijenama, privukao je pažnju modnih obožavatelja koji su oduševljeni najnovijim mokasinkama, toliko da su neke veličine već rasprodane.

Miu Miu mokasinke, cijena je 890 eura

Ove pristupačne cipele nevjerojatno podsjećaju na Miu Miu mokasine Penny, koje su značajno skuplje. Inspiracija za dizajn potječe od stila američkih studenata iz 1950-ih. Naravno, dizajnerski par je od prave kože, dok je H&M-ova verzija izrađena od umjetne kože.

H&M mokasinke, cijena je 32.99 eura

Međutim, ako ste u potrazi za pristupačnom opcijom, H&M-ove mokasine mogu biti idealan izbor za vas ako želite uštedjeti novac.

Pročitajte više