Američka pjevačica zvijezda je nove Marc Jacobs kampanje: "Djevojka mojih snova"

Foto: marcjacobs.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AMERIČKA pjevačica, glumica i trenutna it djevojka, Sabrina Carpenter, zvijezda je nove predjesenske kampanje Marca Jacobsa, snimljene u Los Angelesu. Sabrina, obučena od glave do pete u Marc Jacobs, predstavila je nove iteracije popularne Sack torbe. 

Stigle su nove nijanse

U kampanji su posebno istaknute nove nijanse Sack torbe, uključujući jarku ružičastu, lila, crnu i bijelu, u različitim veličinama. Ova torba, nakon što je prvi put prikazana na modnoj pisti za jesen 2022., vrlo je brzo postala popularna, ali i prepoznatljiva kao jedan od zaštitnih simbola Marca Jacobsa.

"Kraljica"

Carpenter u kampanji nosi Sack torbe odjevena u prepoznatljive Marc Jacobs komade, dodatno naglašavajući njihovu svestranost. Komentari na društvenim mrežama, a vezani uz kampanju i Sabrinu Carpenter su mahom pozitivni. 

"Barbie, jesi li to ti?", "Gori", "Preslatko", "Kraljica", "Predobro", "Prekrasna je", "Savršena", "Volim ovo", "Volim Sabrinu i njezinu glazbu", "Jako lijepo", "Princeza", "Sabrina je djevojka mojih snova", "Super", neki su od njih. 

Cijene torbi kreću se od 395 do 595 eura, a sve nove nijanse i stilove možete vidjeti na službenoj web stranici Marca Jacobsa.

Pročitajte više