Ovo je ruž koji je Gigi Hadid nosila na Met Gali

Foto: Instagram/maybelline.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MANEKENKA i vlasnica modnog brenda Guest in Residence Gigi Hadid privukla je pozornost prekrasnim crvenim ružem koji je nosila na nedavno održanoj Met Gali, a koji je kao stvoren za glamurozne prilike. Dobra vijest je da se ruž može nabaviti i u našim drogerijama, i to po prihvatljivoj cijeni.

Glamurozna kombinacija dvaju crvenih ruževa

Crveni ruž sjajnog završetka koji je nosila je Maybelline Super Stay Vinyl Ink tekući ruž za usne. Ruž je dostupan u više nijansi, a na njoj smo najvjerojatnije vidjeli kombinaciju nijansi Red-Hot i Wicked. Hadid je inače ambasadorica brenda te je sva šminka koju je nosila upravo Maybelline.

Red-Hot je topla i vedra nijansa crvene, dok je Wicked tamnija i dramatičnija. Zajedno tvore nijansu crvene koja je savršeno pristajala Hadid. Ovi su tekući ruževi inače dugotrajni, a obećavaju trajanje do 16 sati. Otporni su na razmazivanje, a tijekom nošenja zadržavaju efekt visokog sjaja.

Maybelline Red-Hot, Lijepa.hr, 9.98 eura
Maybelline Wicked, dm, 12.90 eura

Pročitajte više