Skullcandy lansirao novi prijenosni zvučnik zanimljivog dizajna

Foto: Shutterstock/skullcandy.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRAŽITE li lako prenosivi Bluetooth zvučnik prihvatljive cijene i zanimljivog izgleda, možda vam se svidi Skullcandy Barrel. Brend je poznat po kreativno dizajniranim slušalicama i zvučnicima, a Barrel je najnoviji zvučnik u nizu koji svojim izgledom podsjeća na stare prijenosne kasetofone, ali u bitno modernijem izdanju.

Namijenjen za korištenje vani, ali uz oprez

Barrel je nepravilnog oblika, dimenzija 30x56x24.38 cm, a težak je 5.44 kg. Gornja strana, bočne strane i ručka izrađeni su od čvrste plastike, dok su prednja i stražnja rešetka zvučnika prekrivene tkaninom. Ako ga ne želite nositi u ruci, Skullcandy Barrel dolazi s odvojivim remenom koji vam omogućava da ga nosite na ramenu.

Povezuje se uz pomoć Bluetooth 5.3 tehnologije, a radi na 60 W. Zvuk doseže oko 92 dB, a pušta se iz prednjeg jednostranog woofera od 6.5 inča, a dodatne rupe na stražnjoj strani omogućavaju zvuku da se širi u više smjerova. Ovaj je zvučnik stoga idealan za korištenje vani.

Prosječno trajanje baterije je oko 12 sati. Zvučnik se puni uz pomoć AC adaptera te ne podržava USB punjenje. Zvučnik ima IPX5 ocjenu, što znači da nije vodootporan, ali mu neće smetati prskanje ili kiša. Također, nije otporan na prašinu.

Zvučnik je dostupan po cijeni od 249.99 eura, a više možete doznati ovdje.

Pročitajte više