Svi pričaju o tenisicama koje je Tim Cook nosio na Appleovom eventu: "Lude su"

Screenshot/Foto: Youtube/Apple

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLE je 7. svibnja održao svoj Let Loose događaj na kojem su predstavljeni novi uređaji. No, jedan je detalj, osim noviteta, mnogima zapao za oko - tenisice koje je nosio Tim Cook.

Kako prenosi HypeBeast, riječ je o Nike tenisicama izrađenima po narudžbi za Appleova izvršnog direktora. Tim Cook nosio je model Nike Air Max 1 '86, posebno dizajniran kako bi se vizualno uskladio s novim Appleovim proizvodima, točnije s iPad Pro s M4 čipom i Apple Pencil Pro.

Tenisice se neće moći kupiti

Tenisice krasi bež mrežasta tkanina, dok gornji i prednji dio imaju jedinstveni valoviti efekt, a uzorak oko Swoosha izrađen je u duginim bojama. Ti dekorativni šavovi koji okružuju Swoosh te šavovi na peti aludiraju na Apple Pencil Pro, oponašajući linije skice. Swoosh se također pojavljuje na jeziku tenisica, zajedno s riječima "Made on iPad".

"Čudna gej propaganda", "Trebaju mi u Appleovoj kutiji", "Tim, neka budu dostupne kao Nike Pride tenisice ove godine. Kupit ću ih", "Odlične su", "Top su", "Steve je imao bolji modni ukus", "Ultimativne tenisice za očeve", "Trebaju mi", "Zapravo su lude", "Dosadne", neki su od komentara na društvenim mrežama na ove tenisice. 

Ove tenisice neće biti dostupne za kupnju.

Pročitajte više