Kosa vam se brzo masti? Tiktoker preporučuje da isprobate ovaj proizvod

Foto/Screenshot: TikTok/cultbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KOSA vam se brzo masti? Ne brinite, niste sami! Mnogi se suočavaju s istim izazovom i traže rješenje koje će im pomoći da održe kosu svježom i čistom što duže. U potrazi za rješenjem, tiktoker poznat pod korisničkim imenom @Mama Random otkrio je jednostavan trik.

On savjetuje da Glycolic Acid 7% Toning Solution od The Ordinaryja stavite na tjeme i ostavite da djeluje 20 minuta prije ispiranja.

@mattrandon VIRAL HAIRCARE HACK!😱 (follow for more!💗) #haircare #haircareroutine #hairtutorials #hairtransformation #hairtips #hairhack #hairhacks #hairroutine ♬ original sound - Mama Random🧩

Glycolic Acid 7% Toning Solution pruža nevjerojatne prednosti koje nadmašuju uobičajena očekivanja. Ovaj blagi, ali moćni tonik sadrži glikolnu kiselinu za blagi piling kože i poboljšanje njezine teksture. Kada se koristi na kosi, pomaže uspostaviti ravnotežu i smanjiti suhoću pružajući esencijalnu hidrataciju.

Brojni komentari na TikToku potvrđuju učinkovitost ovog trika

Unatoč tome što je ovaj proizvod inače namijenjen za lice, čini se da ga mnogi koriste i za kosu. Važno je napomenuti da neki korisnici upozoravaju da se ovaj proizvod ne preporučuje za upotrebu na osjetljivoj ili oštećenoj koži te da je, ako imate obojenu kosu, bolje preskočiti ovaj trik.

Brojni komentari na TikToku potvrđuju učinkovitost ovog trika. "Koristim ga zadnja dva mjeseca i radi odlično. Stavite ga, ostavite 20 minuta, zatim isperite", "Probao sam ovo, 10/10, savršeno", napisali su neki korisnici.

Glycolic Acid 7% Toning Solution, cijena je 13.90 eura

Dakle, ako tražite jednostavan način da kontrolirate masnoću kose, ovaj trik može biti vrijedan pokušaja. Uvijek je važno provjeriti kako vaša koža ili kosa reagiraju na nove proizvode te prilagoditi svoju rutinu njege prema individualnim potrebama.

Pročitajte više