Kupci jure u IKEA-u po ove šalice od 5 eura koje su savršene za proljeće

Screenshot/Foto: TikTok/ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste redoviti posjetitelj IKEA-e, vjerojatno već znate da je to mjesto gdje možete pronaći gotovo sve što vam treba za kuhinju. Od praktičnih zidnih polica za vino do multifunkcionalnih daski za rezanje, IKEA nudi širok spektar proizvoda za opremanje kuhinje. Međutim, među svim tim opcijama, također se skrivaju i neki mali dragulji, poput ovog šarmantnog seta šalica koji smo otkrili na TikToku.

@noushkaweiler petite trouvaille Ikea les tasses PIGGÄL sur le nouveau tapis tesammans #ikea #ikeahaul #home #seventies #soleil #ikealovers #green #coffee #mug #montpellier #graphicdesign ♬ sonido original - SONIDOS LARGOS

Idealne za vašu jutarnju šalicu kave

Set od dva pakiranja zelenih i bijelih PIGGÅL šalica nešto je što jednostavno ne možete zanemariti, posebno kad shvatite koliko su pristupačne. Izrađene su od kamena, što ih čini sigurnima za korištenje u mikrovalnoj pećnici i perilici posuđa, čineći ih idealnima za vašu jutarnju šalicu kave ili čaja svaki dan.

@jeessva @jess 🦋 one of my latest ikea-finds & so cheap!! 💚🤍 #ikeafinds #mugcollection #colorfulhome #cheapfind #coffeemugs ♬ WAIT FOR SUMMER - G I Z Z I

Na TikToku je korisnica @jeessva pokazala set šalica, a drugi korisnici su ostali oduševljeni: "Naručila sam samo četiri, ali sada žalim što nisam uzela više", "Tekstura i boje su savršene", "Trebam ih", "Kupila sam ih prošli tjedan i baš mi se sviđaju njihove boje", neki su od komentara ispod videa. Cijena šalica iznosi 4.91 eura (za dva kom), a možete ih vidjeti ovdje.

Pročitajte više