LEGO dolazi s ogromnim setom Gospodar prstenova koji prikazuje magični Rivendell

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO je najavio dugo iščekivani set The Lord of the Rings: Rivendell, inspiriran nagrađivanim filmskim adaptacijama. Ovaj vrlo detaljni set od 6167 dijelova prikazuje kultno vilenjačko utočište iz Međuzemlja i dolazi zajedno s 15 minifigura.

Set je prepun omiljenih trenutaka iz filmova

Dom kuće Elrond, Rivendell je ključna lokacija u Međuzemlju i događajima trilogije Gospodar prstenova, kao mjesto gdje je osnovana Zajednica i započela potraga za uništenjem Jednog Prstena.

LEGO Gospodar prstenova: Rivendell set prepun je omiljenih trenutaka obožavatelja, a može se sastaviti u tri dijela.

Prvi dio sadrži Prsten vijeća, zajedno s polukružnim prstenom stolica za vijeće i podnožjem gdje se prsten prvi put otkriva i Zajednica raspravlja o tome kako ga uništiti. Frodovu spavaću sobu, Elrondovu radnu sobu s poznatim slikama iz povijesti Međuzemlja.

Drugi dio sadrži Vilenjački toranj s pet vilenjačkih kipova neimenovanih slavnih ratnika iz prošlosti, a treći sjenicu, rijeku i most.

U setu dolaze i minifigure

Set također dolazi s 15 minifigura, uključujući svih devet članova Fellowshipa. To su Gandalf Sivi, sva četiri hobita, Legolas, Gimli, Boromir i Aragorn. Pridružuju im se minifigure Elronda, Arwen i Bilba Bagginsa te dodatni vilenjaci i patuljak (Gloin).

Od 8. ožujka 2023. komplet LEGO Gospodar prstenova: Rivendell bit će dostupan u maloprodajnim trgovinama LEGO i na LEGO.com po cijeni od 499.99 € (3767.17 kn).

Pročitajte više