LEGO ima fora keramičku šalicu koja će oduševiti sve ljubitelje legića

Foto: Shutterstock/lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO je svojim setovima mnogima obilježio djetinjstvo, ali da kultni legići nisu rezervirani samo za najmlađe dokazuju i njihovi setovi namijenjeni odraslima, odnosno kolekcionarima. Tako je LEGO najavio dugo iščekivani set The Lord of the Rings: Rivendell, inspiriran nagrađivanim filmskim adaptacijama. 

Zatim u ponudi ima i kultni set adidas Originals Superstar tenisica, koji izgleda prilično realistično. No i setovi s biljkama u sklopu botaničke kolekcije idealni su za one kolekcionare koji vole cvijeće i žele imati ono koje će im trajati zauvijek na policama. 

LEGO keramička šalica

No kada se poželite odmoriti od slaganja svojih LEGO setova i uživati u omiljenom piću, tu je ova fora keramička šalica. Oblikovana je poput kultne minifiguralne glave sa zabavnim nasmijanim licem. 

U ovoj žutoj šalici od 255 ml možete ispijati kavu ili čaj, ali može biti i lijep poklon svim ljubiteljima legića. Visina šalice je preko 9 centimetara, a cijena joj je 15.99 € (120.48 kn). Možete ju vidjeti ovdje

Pročitajte više