Mango rastura svojom blagdanskom kolekcijom. Ovo su naši favoriti

Foto: Shutterstock/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEZONA partyja se bliži, kako onih blagdanskih tako i novogodišnjeg, a Mangova blagdanska kolekcija postala je viralna na društvenim mrežama upravo zbog idealnih komada za nadolazeću sezonu. Mnogi posebno hvale i ističu haljine koje su uglavnom crne i srebrne boje, a tu su i šljokice.

Taj detalj je, čini nam se, neizostavan iz sezone u sezonu kada su u pitanju blagdanske kolekcije. No upravo su šljokice i najbolji način da uistinu zablistate na bilo kojem partyju na kojem se pojavite. 

@monicarudd @Mango new in party dresses #sparklydress #sequindress #christmaspartyoutfit ♬ all i want for christmas - ‍

Pregledali smo kompletnu kolekciju koja nam zadnjih dana neprestano iskače na TikTok feedu i izdvojili viralne komade, ali i još neke naše favorite. Sve ih možete vidjeti ispod. 

Haljina na jedno rame sa šljokicama

Prva je asimetrična haljina na jedno rame, crne boje i prepuna šljokica. Za ovaj komad vjerujemo da je samo pitanje vremena kada će nestati s polica jer nam se čini da nema influencerice koja ju nije pokazala na svom TikTok profilu. 

Asimetrična haljina sa šljokicama, 49.99 eura (376.65 kn)

Kratka haljina

Na TikToku je viralna i ova kratka haljina bez naramenica sa šljokicama. No srećom, još uvijek nije rasprodana. 

Haljina, 45.99 eura (346.51 kn)

Jakna i kratke hlače sa šljokicama

Još jedna viralna Mangova kombinacija iz nove blagdanske kolekcije uključuje ovu šljokičastu jaknu i kratke hlače. Jakna je još uvijek dostupna na Mangovoj stranici, dok kratkih hlača nema. No ima još nešto brojeva na Zalandu. 

Jakna, 49.99 eura (376.65 kn); kratke hlače, 39.99 eura (301.30 kn)

Dugačka haljina izvezena šljokicama

I ova haljina nam prilično često iskače na TikTok feedu. Radi se o dugačkoj haljini koja je izrađena od tila i izvezena šljokicama. Također, krasi je poluproziran dizajn i tanke naramenice. 

Haljina, 200 eura (1506.90 kn)

Sako i hlače sa šljokicama

Naš favorit je ova modna kombinacija koja uključuje sako i duge hlače sa šljokicama. Radi se o modnoj kombinaciji u kojoj zasigurno nećete proći nezamijećeno, a dobra vijest je da još uvijek na stanju ima dosta brojeva, od oba komada.

Sako, 99.99 eura (753.37 kn); hlače, 59.99 eura (451.99 kn)

Metalik top sa srcolikim izrezom

Ovaj komad nas je odmah osvojio. Radi se o metalik topu sa srcolikim izrezom u srebrnoj boji. Sviđa nam se i u kombinaciji s hlačama, ali i u kombinaciji sa suknjom od istog materijala.  

Metalik top sa srcolikim izrezom, 29.99 eura (225.96 kn)

Top s mašnom

Ove blagdanske sezone sve se, osim oko šljokica, vrti i oko predimenzioniranih mašni. Upravo zato nas je privukao ovaj top s mašnom na prednjem dijelu. 

Top s mašnom, 45.99 eura (346.51 kn)

Asimetrična plisirana haljina

I na kraju, ne možemo a da ne spomenemo Mangovu ultimativnu viralnu haljinu koja je ujedno i naš favorit. Radi se o asimetričnoj plisiranoj haljini koju Mango tijekom cijele ove godine opetovano lansira, samo u različitim bojama. Za party sezonu idealna je ova u crnoj. 

Asimetrična plisirana haljina, 99.99 eura (753.37 kn)

Kompletnu blagdansku kolekciju možete vidjeti ovdje.  

Pročitajte više