McDonald's i Crocs su upravo izbacili zajedničku kolekciju. Fanovi pišu: Volim ih

Foto: crocs.eu/mcdonalds.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OBOŽAVATELJI McDonald'sa i Crocsa došli su na svoje novom suradničkom kolekcijom dvojca. Ovo je ujedno i prva suradnja ovih brendova. Kolekcija sadrži obuću, čarape i privjeske te je dostupna u zemljama diljem svijeta. Radi se o ograničenoj kolekciji prepunoj McDonald'sovih motiva i prepoznatljivih likova - Grimace, Birdie i Hamburglar.

Vijest je Crocs podijelio na svom Instagram profilu, a izazvala je razne komentare. "McCrocs", "Ovo nije želja, ovo je McNeed", "Trebaju mi za vjenčanje", "Trebaju mi žute", "Moram kupiti par, Hamburglar", "O moj Bože, želim McDonald'sove", "Volim ih", "Trebaju mi", samo su neki od komentara. 

Grimace x Crocs Cozzzy sandala

Nadahnute ljubičastim Grimaceom, ove sandale podstavljene su umjetnim krznom. Marke kažu da će vam "dati osjećaj kao da hodate u Grimaceovim cipelama". Sandale imaju i njegov ljupki izraz lica na remenčićima, a tu je i njegova omiljena poslastica - shake u obliku Jibbitz privjeska. 


Birdie x Crocs Classic klompe

Prepoznatljiva žuta i ružičasta boja krasi klompe Birdie. Tu je i njezin omiljeni artikl s jelovnika - McDonald’s Egg McMuffin - u obliku Jibbitz privjeska. 


Hamburglar x Crocs Classic klompe

"Osjećajte se poput samog Hamburglara s ovim klasičnim klompama prepoznatljivim crno-bijelim prugama i Jibbitz privjescima koji prikazuju njegovu omiljenu narudžbu (hamburger, naravno)", kažu marke u priopćenju.  


McDonald’s x Crocs Classic klompa

Ovaj model je za sve one koji žele nositi Crocsice, ali u klasičnom McDonald's stilu. I na njima se nalaze Jibbitz privjesci, i to Chicken McNuggets, krumpirići i Big Mac. 

Ova suradnja dostupna je na Crocs.com stranici (obuća je od 70 eura naviše), na Crocs maloprodajnim mjestima i kod odabranih veleprodajnih partnera do isteka zaliha. Mimo službene stranice, mi smo obuću McDonald's x Crocs našli na njemačkom Amazonu po cijeni od 84 eura naviše i na StockX-u po cijeni od 87.71 eura naviše. 

Pročitajte više