Mobvoi zadirkuje tajanstveni novi Ticwatch

Foto: X

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MOBVOI, tvrtka koja stoji iza popularnih pametnih satova TicWatch, priprema se za lansiranje novog modela. Na njihovoj službenoj stranici objavljen je tajanstven teaser koji sugerira dolazak "potpuno nove ere" za liniju TicWatch.

Slika daje djelomičan uvid u novi uređaj, koji po izgledu podsjeća na prošlogodišnji TicWatch Pro 5. Postavlja se pitanje hoće li to biti TicWatch Pro 6 ili jednostavno nadogradnja na Wear OS 4 za TicWatch Pro 5. 

Još uvijek ne znamo mnogo o novom satu. Pretpostavlja se da bi mogao imati ažurirani softver, možda Wear OS 4, što bi moglo poboljšati njegove performanse. Međutim, ne očekujemo značajne promjene u hardveru s obzirom na to da TicWatch Pro 5 već koristi najnoviji Qualcommov Snapdragon W5+ Gen 1 čipset.

Novi sat podsjeća na prošlogodišnji TicWatch Pro 5, koji je već dobro poznat po svom brzom čipsetu i izvanrednom vijeku trajanja baterije.

Mobvoi još uvijek drži detalje u tajnosti, ali obećava da će uskoro otkriti više o novom TicWatchu. S teaserom koji najavljuje nešto novo za TicWatch, ljudi jedva čekaju vidjeti što će sljedeća generacija ovih satova donijeti.

Pročitajte više