Novi Balea piling za kosu je toliko tražen da ga je skoro nemoguće naći u dm-u

Foto: Shutterstock/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ČESTO se fokusiramo isključivo na njegu kose, zanemarujući važnost njege vlasišta. No upravo je briga o vlasištu ključna za postizanje zdrave i sjajne kose. U tom kontekstu Balea Professional predstavlja inovativni piling koji će osvježiti i revitalizirati vaše vlasište, pružajući temeljnu njegu koja će rezultirati prekrasnom kosom.

Interes za ovim pilingom toliko je velik da je gotovo nemoguće pronaći ga u dm trgovinama, što jasno pokazuje koliko je omiljen među korisnicima i potvrđuje njegovu izvanrednu učinkovitost.

Formuliran posebno za njegu osjetljivog vlasišta, Balea Professional piling koristi vegansku formulu koja je dermatološki potvrđena. Jedna od ključnih prednosti ovog proizvoda je njegova sposobnost dubinskog čišćenja vlasišta. Uklanjanjem mrtvih stanica kože i nečistoća, ovaj piling stvara optimalno okruženje za rast zdrave kose. Bez obzira na tip vlasišta, bilo da je riječ o peruti ili masnom vlasištu, Balea Professional piling pruža osvježavajući osjećaj čistoće i revitalizacije.

Posebna karakteristika ovog proizvoda je njegova nježnost prema vlasištu, što ga čini idealnim izborom i za najosjetljivije tipove kože.

@dm_hrvatska Je li netko probao ovaj viralan proizvod? 😮 #dmhrvatska #fyp #viral ♬ original sound - dm Hrvatska

Iskustva korisnika

Iskustva korisnika s TikToka dodatno potvrđuju učinkovitost ovog proizvoda: "Kupila sam, predobro", "Probala sam ga i za sad nema svraba", "Dobra stvar!!! Kosa bude jako čista nakon njega", pisali su neki u komentarima.

Cijena ovog proizvoda iznosi 3.45 eura, a trenutno nije dostupan u dm online shopu. Međutim, na web-shopu možete provjeriti u kojim je trgovinama dostupan za kupnju kako biste i vi mogli doživjeti čari ovog fantastičnog pilinga i oživjeti svoje vlasište.

Pročitajte više