Ova H&M-ova haljina je postala viralna. Žene pišu: Ne mogu je prestati nositi

Foto: hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNA haljina iz H&M-a uživa nevjerojatnu pozornost na TikToku, a pojedine snimke imaju milijunske preglede. Ova niže ima 4.9 milijuna pregleda. Tiktokerice tvrde da ova haljina savršeno pristaje baš svima i da je povoljniji duplić popularne haljine Skims. Radi se o drapiranoj haljini od žerseja koja je odnedavno u H&M-ovoj ponudi. 

@wearherstyleofficial snatched ❤️‍🔥 @H&M #hmdress #hmhaul #wearherstyle #hmbasics #skimsdress #skimsdupehm #skimsdupe #hmoutfit #hmdresshaul #maincharacterenergy #thatgirlstyle #hmbasic #hmoutfit #hmhaul2023 #tiktokfashionstyle ♬ what is love - edits

"Kupila sam je nekidan", "Meni nije dobro pristajala", "Treba mi", "Zara ima sličnu, ali skuplju", "Opsjednuta sam ovom haljinom", "Obožavam je, imam je više od mjesec dana i ne mogu je prestati nositi", "Odlična jednostavna haljina", "Volim ovu haljinu", "Crna je baš elegantna", samo su neki od komentara ispod videa o ovoj haljini. 

Haljina je kratka, pripijena, bez rukava i od mekog žerseja te ima blago povišeni ovratnik, jastučiće na ramenima i nabrane šavove u struku za nježno drapirani učinak. Prodaje se po cijeni od 15.99 eura, a na našem tržištu dostupna je u tamnosmeđoj i crnoj boji.

Drapirana haljina od žerseja, 15.99 eura (120.47 kn)
Drapirana haljina od žerseja, 15.99 eura (120.47 kn)

U hrvatskoj H&M online trgovini ostalo je svega nekoliko brojeva, i crnih i smeđih. No može se aktivirati primanje e-mail obavijesti kada bude ponovo dostupna. Pogledajte je ovdje

H&M nedavno izbacio sličnu

Ako vam se svidjela ova haljina, ali nema vašeg broja, H&M je izbacio vrlo sličnu haljinu koja isto osvaja društvene mreže. Razlike su minimalne i nje još uvijek ima, ali je skuplja - košta 20.99 eura. Dolazi u crnoj i svijetlo bež prugastoj varijanti. Vrlo je slična prvoj viralnoj, nešto je duža i nema jastučiće na ramenima. 

Nabrana haljina uz tijelo, 20.99 eura (158.15 kn)
Nabrana haljina uz tijelo, 20.99 eura (158.15 kn)

Naime, isto je bez rukava, izrađena od mekanog žerseja i tu je i ovratnik te skriveni patentni zatvarač na jednom ramenu. Drapirana je u struku i ravnog je kroja. Nju možete vidjeti ovdje

Pročitajte više