Pogledajte što je sve Travis Kelce poklonio Taylor Swift povodom Valentinova

Foto: Profimedia/dior.com/bottegaveneta.com/hermes.com/celine.com/saksfifthavenue.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEZA Travisa Kelceja i Taylor Swift nastavlja cvjetati, a čini se da on nije štedio kada su u pitanju pokloni za prvo zajedničko Valentinovo. Naime, navodno ju je obasuo darovima u vrijednosti od gotovo 16.000 dolara (oko 14.760 eura) - uključujući više od 7000 dolara (oko 6450 eura) samo za cvijeće.

Izvor je za The Sun rekao da je Kelce nabavio Venus et Fleur Round Grandiose aranžman koji ga je koštao 2199 dolara (2028.65 eura), a sadrži 255 Eternity ruža izloženih u kutiji inspiriranoj Parizom.

Izrezbarena pozlaćena kristalna ruža

"Slavne osobe vole naše proizvode jer se radi o prekrasnim cvjetovima koji traju godinu dana i zahtijevaju malo održavanja. Savršeni su za ljude koji puno putuju, ali se ipak žele vratiti kući i osjetiti svježi miris cvijeća", rekla je suosnivačica tvrtke Seema Bansal Chadha za Page Six Style.

Kelce je navodno također iznenadio Swift dodatnim "živopisnim ružičastim aranžmanom" vrijednim 2100 dolara (oko 1900 eura), ali i nečim još dragocjenijim - izrezbarenom i pozlaćenom 24-karatnim zlatom kristalnom ružom marke Daum koja košta oko 3000 eura. "Travis zna što ona voli i uvijek joj želi poslati puno lijepog cvijeća", rekao je insajder. 

Swift je nedavno započela novu međunarodnu dionicu svog Eras Toura, s planiranim zaustavljanjima u Francuskoj i Italiji - a čini se da je Kelce uzeo u obzir obje te romantične europske destinacije s ostalim poklonima. 

Markirani komadi

Navodno ju je iznenadio crnom kožnom beretkom Dior D-Dream (870 eura), smaragdnozelenom torbom Bottega Veneta Medium Andiamo (4100 eura), slamnatim šeširom Celine Triomphe širokog oboda (790 eura) i šalom Hermès Chevaux Dechaines (1180 eura).

"Kelce joj je htio pokazati koliko mu je stalo do nje i do zajedničkog putovanja po cijelom svijetu", rekao je izvor The Suna.

Pročitajte više