Ryanair nudi letove iz Zagreba za Pariz, Milano i druge gradove za samo 15 eura

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATA aviokompanija Ryanair sada nudi nevjerojatnu priliku za putovanje iz Zagreba do nekih najuzbudljivijih europskih destinacija po cijeni od samo 15 eura. Ova posebna ponuda vrijedi samo danas, 17. ožujka 2024., za putovanja od 1. travnja do 30. lipnja 2024. godine.

Letovi iz Dubrovnika, Osijeka, Pule, Splita i Zadra

Ova ponuda omogućuje vam da istražite predivne gradove poput Osla, Pariza, Milana i Manchestera za samo 15 eura. Za put do Podgorice cijena je samo 17 eura, dok je za London 18.11 eura, a za Pafos 23 eura. Pored Zagreba, određene letove možete pronaći i iz Dubrovnika, Osijeka, Pule, Splita i Zadra. Sve destinacije možete vidjeti ovdje.

Bez obzira jeste li zaljubljenik u umjetnost i romantiku Pariza, šarm i stil Milana ili želite istražiti neke druge uzbudljive gradove, Ryanair vam omogućuje da to učinite po nevjerojatno povoljnoj cijeni.

Pročitajte više