Sofia Richie otkrila bez čega ne može u trudnoći: Opsjednuta sam

Foto: Instagram/Promo/bumpology.com/victoriahealth.com/bbhugme.com/spacenk.com/summerfridays.com/ hatchcollection.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SOFIA RICHIE priznala je u svom nedavnom videu objavljenom na njezinom TikTok profilu da se jedne stvari jako boji tijekom trudnoće. U videu je, osim toga, podijelila i ključne proizvode koje koristi tijekom trudnoće i koji su se pokazali učinkovitima za nju.

@sofiarichiegrainge

My must have pregnancy essentials 🍼

♬ original sound - Sofia Richie Grainge

"U sedmom sam mjesecu trudnoće i tijekom nje sam istraživala koji su proizvodi dobri za mene, a koji nisu. Odlučila sam podijeliti proizvode koje upotrebljavam jer mislim da bi mogli biti zanimljivi nekima od vas", kaže Richie u videu.

"Najviše se bojim da ću dobiti strije. Znam da one obično prate trudnoću, ali činim sve što je u mojoj moći da ih spriječim", dodaje Richie u videu. Spomenula je da joj je ginekologinja preporučila jedan shea maslac "koji mnogi vole" i koji je navodno učinkovit protiv strija.

Proizvodi koje koristi protiv strija

Richie je otkrila da je "opsjednuta" spomenutim proizvodom i da je do sada već kupila i potrošila šest teglica. Proizvod se zove Bumbpology Bump Butter. "Do sada, bez ijedne strije", naglasila je u videu. 

Bumpology Bump Butter, 27.95 eura

Otkrila je da preko ovog maslaca koristi proizvod marke Hatch naziva Belly Oil. "Ne osjećam se odvratno kada se obučem, ovo je odličan proizvod", naglasila je. 

Hatch Belly Oil, od 34 eura

Koristi i dodatke prehrani, ali i proizvode za smirenje

Osim toga, koristi dodatke prehrani i proizvode za smirenje. Među ostalim proizvodima, spomenula je magnezijev glicinat marke Erewhon, koji joj pomaže da lakše zaspi. Također, uzima prenatalne multivitamine marke New Chapter, koje je počela uzimati čak i prije trudnoće, dok je pokušavala zatrudnjeti.

Dodatno, koristi i flastere za smirenje Calm Patches. Prema proizvođaču, ti flasteri ublažavaju napetost, poput glavobolja i migrena, te smiruju frustraciju i uznemirenost. Sofia kaže da ih koristi kako bi joj bilo lakše zaspati ili kada putuje avionom.

Calm Patches, Victoria Health, 21 euro

"Najbolji prijatelj" joj je trudnički jastuk

Njezin "novi najbolji prijatelj" je trudnički jastuk. U videu navodi da se jastuk toliko svidio i njezinom suprugu da mu je naručila isti takav, ali u crnoj boji. Također, otkrila je da ne može živjeti bez balzama za usne marke Summer Fridays, priznajući da je "ovisna" o ovom proizvodu, posebno o nijansi Birthday Cake.

Trudnički jastuk bbhugme, 179 eura
Balzam za usne Summer Fridays, Cult Beauty, 25.90 eura

Za matiranje lica koristi posebne papiriće

Dotaknula se i papirića za matiranje lica marke Tatcha. "Koža mi je postala tako masna otkako sam trudna pa uvijek nosim ove papiriće sa sobom", otkrila je, objasnivši da ih koristi kako bi uklonila višak sjaja s lica. "Spašavaju mi život", dodala je.

Papirići za matiranje Tatcha, SpaceNK, 14 eura

Za kožu koristi skupocjeni laser

Za kraj je spomenula laser LYMA, ističući da ga koristi svakodnevno prije spavanja. "U samo tjedan dana ovaj uređaj je poboljšao stanje moje kože. To je zaista sjajan proizvod", naglasila je, priznavši da je svjesna da je uređaj prilično skup. Dodala je da u videu želi podijeliti svoje "iskrene recenzije proizvoda koji su joj pomogli".

Laser LYMA, početni set, 2399 eura

Podsjećamo, Sofia Richie je prošlog mjeseca u intervjuu za Vogue rekla da očekuje djevojčicu sa suprugom Elliotom Graingeom (30), za kojeg se vjenčala u travnju 2023.

Pročitajte više