Stan na Bizeku od 53 kvadrata s vrtom od 88 kvadrata prodaje se za 171.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a za oko nam je zapeo ovaj jako lijepo uređeni stan koji se nalazi u naselju Bizek, Podsused-Vrapče. Stan je neto korisne površine od 52.95 kvadrata, a ima vrt površine od 88.90 kvadrata i prodaje se za 171.000 € (1.288.400 kn).

Okružen zelenilom

U oglasu navode da se radi o modernom dvosobnom stanu koji se nalazi u malom mirnom naselju sa šest urbanih vila. Stan je okružen zelenilom te se nalazi u neposrednoj blizini Parka prirode. Sastoji se od kuhinje, kupaonice, dnevnog boravaka s blagovaonicom, vrta površine 88.90 kvadrata s garažnim parkirnim mjestom od 12 kvadrata i nenatkrivenim vanjskim parkirnim mjestom.

U oglasu piše da je stan J-Z orijentacije, svijetao i prozračan te potpuno namješten. Osim toga, navode da je zgrada izgrađena 2010. godine te da nije pretrpjela štetu za vrijeme potresa. Autobusna stanica nalazi se ispred naselja. Škola, vrtići, trgovine i ostali sadržaji su udaljeni svega par minuta vožnje, stoji u oglasu. 

Oglas možete vidjeti ovdje, a još fotki niže. 

Index Oglasi

Pročitajte više