U Sinsayu smo pronašli stoliće za kavu koji izgledaju poput dizajnerskih komada

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ESTETIKA i funkcionalnost često se smatraju ključnim faktorima prilikom uređenja doma. No, ponekad je teško spojiti željeni izgled s dostupnim budžetom. Srećom, Sinsay je nedavno predstavio kolekciju stolića za kavu koji ne samo da oduševljavaju svojim dizajnom već su i izuzetno pristupačni.

Ovi elegantni komadi namještaja doista su upečatljivi i izgledaju kao da su izašli iz ekskluzivne dizajnerske kolekcije, ali po cijeni koja je prihvatljiva za svakog.

Jedan od istaknutih modela ima okrugli mat oblik s drvenim nožicama, dostupan i u crnoj i bijeloj boji. Drugi, nepravilnog oblika, izrađen je od kvalitetnog drveta. Cijena i jednog i drugog stolića iznosi 12.99 eura.

Stol, cijena je 12.99 eura
Stol, cijena je 12.99 eura

Dakle, ako želite osvježiti svoj dnevni boravak ili prostor za opuštanje bez prevelikog troška, Sinsay je pravo mjesto za vas. 

Pročitajte više