Uskoro stižu nove Sambe. Evo kako izgledaju

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

USKORO će se u prodaji naći nova verzija popularnih tenisica adidas Samba. Dizajnerski studio sa sjedištem u Montrealu, JJJJound, udružio se s adidasom i putem svog Instagram profila dao uvid u rezultat suradnje. Ovaj dizajnerski studio je poznat po svojem minimalističkom pristupu dizajnu, stoga ne čudi što njihova verzija Samba tenisica odražava sličnu estetiku.

"To je doslovno obična Samba", "Sviđaju mi se crne", "Izgledaju dobro", "Lijen dizajn maskiran kao minimalizam ili tihi luksuz", "Definitivno ću naći mjesta u ormaru za bijeli par", "Nisu za vas ako ne znate cijeniti detalje. Proizvedeno u Njemačkoj, kontrastni jezik, potplat svjetlije boje, s odgovarajućom podstavom... Odlične su", neki su od komentara na Instagramu.

Službena najava trebala bi stići 12. ožujka

Tenisice su izrađene od kože i antilopa i dolaze u kombinaciji osnovnih boja - krem, crnoj, bijeloj i smeđoj. Detalji poput zlatnog brendiranja na strani tenisica uz prugu i na unutarnjoj oblozi daju poseban pečat ovoj suradnji.

Prema pisanju Sneaker Newsa, tenisice iz ove suradnje izrađene su u Njemačkoj, što jamči vrhunsku kvalitetu. Iako je JJJJound već objavio vijest i fotke tenisica, iščekuje se i adidasova službena najava, koja bi trebala stići 12. ožujka.

Tada će biti otkrivena cijena i točan datum lansiranja, iako kruže glasine o cijeni od približno 230 eura. Tenisice bi trebale biti globalno dostupne, putem adidasove web stranice i kod odabranih trgovaca diljem svijeta.

Pročitajte više