Zara ovako reklamira traperice. TikTok je pun reakcija: "Ovo je tako smiješno"

Foto: zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA je poznata po šik i pristupačnim modnim komadima, ali je i također poznata po tome što ima neke od najbizarnijih poza svojih modela prilikom prezentacije tih artikala u online trgovini. Nerijetko su poze takve da se teško uopće i vidi komad koji se reklamira, a kamoli dobije dojam kako će pristajati.  

Posljednji Zarin komad koji je upravo zbog toga postao viralan su traperice. Traperice su tako zbog načina na koji ih model na Zarinoj stranici prezentira pale u drugi plan. Ona ih nije obukla, već ih nosi preko ramena kao šal, zatim ih drži ispred i iza sebe. Nije ni čudo da je internet reagirao.

"Zara nas zeza"

Tiktokerica Lauren se pita "kakvog smisla ovo ima?". "Netko iz Zare mi mora ozbiljno objasniti kako da na osnovu ovih fotki shvatim kako će mi stajati ove traperice", rekla je. "Zašto Zara?" dodala je na kraju. 

@laurenntes MAKE IT MAKE SENSE ZARA. How do these jeans fit? How would I know. Why is the model wearing denim as a scarf? WHO STYLES THE ZARA MODELS I NEED ANSWERS. #fashion #streetwear #explore #real #blowthisup #funny #funnyvideos #zaramodel #zaramodelchallenge #tiktok #tiktokviral #tik_tok #tiktoktraditions #tiktokers #like #follow #followme #followers #aesthetic #viral #viralpost #fyp #foryoupage #viralvideos #trend #trending #trendingsong ♬ original sound - LT

Video je u vrlo kratkom periodu postao viralan i prikupio 1.6 milijuna pregleda i mnoštvo komentara. "Zara je tako neozbiljna", "Tako sam htjela vidjeti poleđinu haljine, a model je doslovno bio u bazenu. Kako izgleda straga Zara?", "Upravo sam naručila traperice iz Zare i na nijednoj slici model nije stajao. Zanima me kako će to ispasti", "Lako, to je šal", "Zara nas zeza", "Ovo je tako smiješno", "Najgora stranica za kupnju", "Ne mogu se prestati smijati", samo su neki od njih. 

U nastavku možete vidjeti još fotki ovih traperica sa Zarine stranice

Pročitajte više