Ancelotti uoči Superkupa: Nismo favoriti, Atletico je i dalje vrlo opasan

Foto: Getty images

U UTORAK navečer igra se prva utakmica španjolskog Superkupa u kom će na Santiago Bernabeu snage odmjeriti Real i Atletico. Dan uoči dvoboja press konferenciju održao je strateg kraljevskog kluba Carlo Ancelotti.

"Nemam namjeru otkriti tko će igrati u prvoj momčadi, uostalom to prvo moram reći igračima, a ni oni ne znaju tko će u utorak navečer biti na travnjaku. Mogu sam reći kako će na golu, kao i protiv Seville, biti Iker Casillas. Gledao sam ga na treningu i izgleda mi vrlo dobro", rekao je Casillas.

"Što se tiče madridskog Atletica, moram reći da su se oni malo promijenili u odnosu na prošlu sezonu. Više se to odnosi na pojačanja koja su doveli no na stil igre, međutim čini mi se da primjećujem ponešto drugačiji pristup. U svakom slučaju vrlo su težak protivnik i u ovim dvobojima nema favorita", dodao je.

"Treba reći kako je Toni Kroos u europskom Superkupu odigrao zaista sjajnu utakmicu, ali za razliku od vas, ja sam zadovoljan i s nastupom Jamesa Rodrigueza. Igrao je na jednoj novoj poziciji i bio dobar, iako ćemo trebati još neko vrijeme da se privikne na promjenu", za kraj će Talijan.

Pročitajte više