Anderson uoči revanša s Weidmanom: "Titulu prvaka sam olako shvaćao, sada je drugačije"

Foto: Fightsite

ANDERSON SILBA tijekom ovog će se vikenda naći u najbitnijoj borbi svoje karijere. Imat će priliku vratiti titulu UFC prvaka u srednjoj kategoriji u svoje vlasništvo, ali definitivno mora promijeniti pristup borbi, u usporedbi s prethodnim okršajem protiv Chrisa Weidmana.

Sjajni brazilski borac već par mjeseci ponavlja kako ćemo na posljednjem UFC-ovom eventu ove godine gledati novog Andersona, kako je došlo do određenih promjena u njegovom pristupu, a to je odlučio još jednom ponoviti, samo nekoliko dana prije ponovno ulaska u oktogon.

"Možda sam malo titulu prvaka shvaćao olako i tako sam pristupio borbi", priznao je Anderson, ali i najavio da će dati sve od sebe kako bi pojas vratio u svoje ruke.

"Prva borba s Weidmanom sad je prošlost, jako se radujem novom meču i sve će biti drugačije sada. Naravno da su neke stvari promijenjene. Shvatio sam što je bilo pogrešno i na tome sam radio", rekao je Anderson.

Weidman: Nije me briga što Anderson planira, a ja mogu još bolje!

Chris Weidman uvjeren je da će pojas ostati u njegovim rukama i nakon ove borbe te napominje da ga Brazilac ne može iznenaditi.

"Ja osobno i nisam previše zadovoljan kako je prošla prva borba, mogao sam ja to puno bolje odraditi. Znam da mogu bolje", rekao je Chris.

"Imao sam tešku situaciju, dvije operacije iza sebe i nisam se osjećao baš najbolje pred taj okršaj. Neke stvari nisam tog dana ni pokušavao napraviti, tako da je ostalo puno prostora za poboljšanja."

"Jako puno ljudi me pita što mislim da će Anderson raditi u revanšu, što se će to promijeniti, a često to spominje. Ja ne očekujem ništa, ne zanima me što će on raditi. Ja imam svoju taktiku i držat ću se nje te vjerujem da će pobjeda i ovog puta otići na moju stranu", dodao je Weidman.

Pročitajte više