Benzema i Ronaldo u nastavku slomili Elche, Real bježi Barci četiri boda

Foto: Hina

REAL MADRID je u 24. kolu Primere slavio kod Elchea 2:0 i učvrstio vodeću poziciju španjolske Primere. S nova tri boda Kraljevi su pobjegli na četiri boda ispred Barcelone, koja je jučer kod kuće izgubila od Malage.
 
Od početka je Real pokazao mnogo odlučnije i aktivnije lice nego u nekim nedavnim susretima, no niz odličnih prilika u prvom poluvremenu nisu uspjeli pretvoriti u pogodak.
 
Otpor domaćina konačno su slomili u 56. minuti, kad je Benzema iz blizine ugurao jednu odbijenu loptu u praznu mrežu. U 69. se golgeterskim navikama u Primeri vratio i Ronaldo, on je ubačaj Isca s lijeve strane snažnim udarcem glavom s desetak metara pretvorio u konačnih 0:2.
 

 
Isco je, inače, danas bio posebno razigran, osim asistencije za drugi gol u još je niz navrata oduševio svojim potezima. Po izlasku iz igre u zadnjim minutama za izvedbu su ga nagradili i domaći navijači, dobio je ovacije cijelog stadiona.
 
Za Elche je od početka igrao Mario Pašalić, zamijenjen je u 75. minuti, a nakon 13. poraza u sezoni Elche je i dalje 17., četiri boda iznad zone ispadanja.
 
 

Standings provided by

Pročitajte više