Borna Ćorić: Mogu pobijediti sve osim deset najboljih

 Foto: Hina

BORNA ĆORIĆ, ATP-ova "zvijezda sutrašnjice", u razgovoru za službenu stranicu krovne svjetske teniske organizacije iznio je svoja očekivanja od 2015. godine.
 
"Cilj za 2014. godinu bio je završiti u TOP 200 i to sam ostvario. Imam novu sezonu i nove izazove. Spreman sam dati sve od sebe i raditi naporno kao i uvijek. Neće biti lako, moram uvijek igrati svoj najbolji tenis", rekao je 18-godišnji hrvatski tenisač. 
 
"Fizički sam znatno napredovao. Prije godinu dana još sam bio mali klinac koji se nije mogao nositi s ostalim većim dečkima. Sada sam puno snažniji. Servis mi je napredovao, ali još uvijek trebam raditi na njemu jer postoje dani kada imam vrlo nizak postotak", izjavio je Borna i dodao da mora popraviti i forehand.
 
Vjeruje da može odigrati ravnopravan meč sa svima, ali da još uvijek nije spreman za pobjede protiv TOP 10 tenisača, iako je prošle godine pobijedio Rafaela Nadala.
 
"Mislim da se mogu natjecati sa svima, ali ne mogu pobijediti bilo koga. Mislim da mogu pobijediti sve ostale, osim igrača iz TOP 10. Jako volim kada igram na velikoj pozornici."
 
Borna, 95. tenisač svijeta, večeras igra meč prvog kola u Aucklandu protiv Španjolca Pabla Carrena Buste.

Pročitajte više