Božić nije prekinuo pripreme za Snježnu kraljicu: Ivica već sutra na stazi

Foto: Nenad Dugi / Cropix

NAJBOLJI hrvatski skijaš Ivica Kostelić božićne blagdane će provesti u krugu obitelji, a treninzima se vraća već sutra. Direktor reprezentacije Vedran Pavlek očekuje da će 'Profesor' biti u potpunosti spreman već za novogodišnji paralel-slalom u Münchenu, a pogotovo za nastup na Snježnoj kraljici.

"Ivičino koljeno nije loše. Treba mu nekoliko dana odmora i predaha, a radi se na tome da se to postigne tijekom ovih božićnih blagdana", rekao je Pavlek.

Organizatori sljemenske utrke, koja će se voziti 4. i 6. siječnja, za vjerne navijače pripremili su nova iznenađenja.

"Mi vodimo brigu o gledateljima, da imaju besplatnu hranu i piće. Ove godine smo to odlučili dodatno pojačati. Imat će kvalitetniji program. Također, kao dodatni poklon svaki posjetitelj će dobiti hrvatsku navijačku zastavicu kako bi na Sljemenu bila još bolja atmosfera", najavio je Pavlek.

A kako bi sljemenska staza bila spremna za najbolje svjetske skijašice i skijaše brine se ekipa koju predvodi Reno Fleiss.

"Za Božić smo sigurno na Sljemenu, ali ne čitav dan. Imamo vremena i za božićni ručak, ali ako bude nekih izvanrednih okolnosti zaboravljamo i na ručak, zaboravljamo i na polnoćku, zaboravljamo na sve", rekao je Fleiss.

Pročitajte više